Scope (ja sen corgi)

Nimimerkki: scope, mutta reagoi parhainten oikeaan nimeensä
Ikä: tällä hetkellä 23
Sukupuoli: naisen puolikas
Mitat: laiha, keskimittainen

Tämä punapää on lähtöisin Turun seuduilta ja puhuu myös sitä murretta voimakkaalla ärrällä. Kuitenkin asuu nyt tällä hetkellä opintojensa takia omasta mielestään pikkaisen liian pohjoisessa. Joskus 2015 tiettämillä pitäisi valmistautua insinööriksi, vaikka luonnehtiikin itseään hyvin epäinsinöörimäiseksi huitojaksi, jolla on yleisesti, ja ainakin omasta mielestään, ihan menevä huumorintaju ja ideat.

Sanovat helposti lähestyttäväksi, jopa kiltiksi, mutta kun pääsee vauhtii, kiroilee pienen kylän verran. Riidanhalua ei oikeastaan löydy, vaan pyrkii olemaan kaikille mukava, mutta varmasti on joidenkin mielestä tyhmä, ärsyttävä tai muuten vaan vastenmielinen. Kaikkia kun ei voida miellyttää. Ja huonopa on makunne.

Harrastuksiin kuuluu cosplayn lisäksi piirtäminen, lukeminen, jonkin asteen kirjoittaminen (pään tyhjentämistä varten) ja melko pahanlaatuisen runsas konsolipelaaminen. Intohimo sarjakuviin (Marvel ja DC) ja animaatiohin (suosikit on klassiset 80- ja 90-luvun piirretyt) Ison osan ajasta kuitenkin varastaa nuori koira, joka on onnistunut virnuilemaan tiensä omistajansa sydämeen.

Mistä tykkään:

TV-sarjat: Transformers, Top Gear
Elokuvat: Das Boot, Pianisti, Egyptin Prinssi
Kirjat: Taru Sormusten Herrasta, Helvetin piirit, Day by Day Armageddon
Pelit: Baldur's Gate 2, Halo -saga
Musiikki: Daft Punk, Two Steps From Hell
Ruoka: hernekeitto, friteeratut lihat
Juoma: sitruunamehu
Väri: keltainen
Kukka: Auringonkukka, keltainen ruusu


ROKKA

Nimimerkki: Rokka, saanut nimensä Tuntemattoman sotilaan Rokalta
Laji: koira
Rotu: welsh corgi pembroke
Ikä: syntynyt syksyllä 2011
Ammatti: riiviö, talonvahti ja trolli

Rokka on ihmisiä rakastava, vielä turhankin innokas tervehtijä, mutta tasapainoinen (luonnetestataan tulevaisuudessa) nuori koira, joka seuraa omistajaansa melko luottavaisella asenteella. Sinne minne äidin tie kulkee, lapsi seuraa. Kakara rakastaa ruokaa, juosta vapaana, leikkiä "ota kiinni minut!", paimentaa ja ihmisten huomiota.

Tulevaisuudessa on aiettu kokeilla miten tämä nättipoika pärjää näyttelykentillä ja onko tullut perittyä intoa agilitya kohtaan.
Tämän pienen hirviön voit ehkä joskus tavata. Saatan joskus joutua ottamaan hänet mukaan tapahtumiin, lähinnä majapaikkaan ja ehkä viivähtämään tapahtuman laitamille tuttuja tervehtimään ja kenties uusia tuttavuuksia keräämään. Älä suotta arkaile lähestyä tätä veitikkaa, vaan kysy rohkeasti omistajalta lupaa : )