tiistai 1. toukokuuta 2012

Projektina: Equalist

Ohoh, nyt tuli pukuprojekti cossikalenterin ulkopuolelta : DDD

Mutta jooh, niitä on paljon. Tämä nyt vaan potkaisi sen verran lujaa, että kaartaa itsensä working-in-process -tilaan. Tai ainakin ollaan suunnitteluvaiheessa.

Elikäs minä olen kuluneen kuukauden aikana ollut täysin hurmaantunut uuden Legend of Korran hahmoihin. Mikä parasta, pahikset aiheuttaa huokailua. Amon on mielenkiintoinen tapaus ja olin jo miettinyt siitäkin pukua, mutta tulin siihen tulokseen, että herran alamaiset, equalistit, tarvitsevat myös rakkautta. Jos ette ole nähneet heitä toiminnassa, menkää youtubeen katsomaan pätkiä. Animaatio on upeaa ja hahmojen liikkeet aiheuttavat minussa hengitysvaikeuksia.


Minua viehättää varsin simppeli look, joka näille hahmoille on luotu. Ja heitä löytyy niin miehinä kuin naisinakin! W00t! Pidän heidän ilmettä tasapainoisena ja tyylikkäänä. Se on puoliksi kuin juhlallinen univormu, mutta myös soveltuu itse taisteluun. Suosikkini lienee jalkineet ja kaulus/huivi.

Tässä puvussa nyt ei ole likaa ja muuta vastaavaa kuten Valtielin tapauksessa, joten puvun tekemisessä keskityn siihen, että puku istuu päälle ja näyttää _pirun hyvältä_. Olkoon Amon ylpeä minusta : D


Tämä puku pyritään tekemään Finncon/Traconiin

2 kommenttia:

 1. wow, siistiä. Onko tämä puku vielä tekeillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, tulossa on Finnconiin ja/tai Traconiin. Sain kaverin toiseksi Equalistiksi ja hänen kanssa neuvotellaan mihin tapahtumaan aiotaan puvut tehdä.

   Itse haluisin jo aloittaa, mutta pyrimme tekemään samoista materiaaleista eikä olla vielä yhdessä päästy kankaita hankkimaan.

   Poista