maanantai 7. toukokuuta 2012

Yleisjorinaa tulevista puvuista

Pieniä edistysaskeleita ja niiden päivittämistä tänne.
Valtielista ei ole paljon sanottavaa. Pääsen nyt vasta kunnolla työstämään pukua. Kesäloma alkoi ja pääsin siihen taloon, jossa ompelukone sijaitsee (plus 80% työtarvikkeistani).


Yllä olevasta kuvasta näkee maskin tilanteen melko hyvin. Siitä puuttuu enää takaraivon kieli ja sisäosan värjäys tummalla värillä. Muuten se onkin esityskunnossa. Lisäilin hengitysreiät ja pienet reiät silmille. Arpiin lisäsin vielä sävyjä ja lopulta tekoverta tuomaan pientä lisää. Tykkään sävyistä ja muutenkin olen jo kiintynyt koko "päähän". Ilokseni sain todeta, että muutkin ovat olleet ihastuneita päähän, sillä olen jo saanut ostotarjouksen maskista. Kieltäydyin, koska minulla ei ole ainakaan lähitulevaisuudessa mitään myyntiaikeita mitä tulee Valtiel-cossiini. Mokomahan on ihan kesken vielä : D
Toinen puku, josta puhun nyt, on Loki. On melkoisen muodikas nyt, kun tuli The Avengers, joten väki jopa voisi tunnistaa minut : D Olen Marvel -fani, jonka tietämys ei rajoitu ainoastaan leffoihin. Olen kyseisten sarjakuvien pitkäaikainen ystävä, eli usein tiedän mistä puhun.


Olen haaveillut Marvel-cossista jo muutamia vuosia ja rohkaistuin tuossa viime syksynä ja vauhtia lisäsi kun löysin nätin palan tekokarvaa. Hahmoksi olin jo aikapäivää sitten valinnut Lady Lokin, joka on minusta aivan ihastuttava. Lokissa on oma viehätyksensä, kuten moni on varmasti huomannut. Pahishahmo, joka jakaa erityisen siteen vastustajansa kanssa. Loki ei ole myöskään täysin paha, hänestä löytyy hyvin monenlaisia puolia, mutta kepposten jumala ei vain voi itselleen mitään. Aina on juonet mukana ja paljon on tapahtunut, että katkeruutta löytyy yksinäisen prinssin sydämestä, vaikka hetken olisi aselepoa Thorin kanssa.

Mitä sanoisin itse puvusta? Ohessa on kuva, miltä lady näyttää. Marvelin piirtäjiltä löytyy monta tulkintaa hahmosta, ja minulla on pari joista pidän. Joten teen luultavammin näiden pohjalta jonkin kompromissi, jossa haen parhaimmat ainekset yhteen. Toki, kyseessä on mielipide... teen tämän mikä minua eniten miellyttää. Toivon mukaan saan kaverin tai parin mukaan projektiin, jotta olisi muitakin Marvel -hahmoja jyräämässä : DD Jos kiinnostusta, kysymään pois vaan.

Äidin pikku apuri...maaninen ilme o_o
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti