maanantai 24. syyskuuta 2012

Halloween -puku! wuhuu!

Eli epävirallinen cossi, eli halloweeniksi jokin hauska puku. Jokeri. En tähän hätää tee puvusta kuin muunnelman. On kyllä ollut jo jonkin aikaa tullut haaveiltua kunnonkin cosplaysta, että kunhan saan kankaat, niin voisin tästäkin työstää coniin jonkin sortin shown. Rakastan oikein räikeitä hahmoja ja haluan esittää heitä. Richard on luultavasti ollut hauskin, mutta tämän hahmon voisin vetää kympillä kokonaan roolilla, samoin Lokin.

Ajattelin nyt ajan ja ompelukonen puutteen vuoksi mennä "mitä löydät kaapista" periaatteella. Muokkailen vaatteita ja teen propsit. Jokeri on niiiiin tunnistettava hahmo, että kunhan värit täsmää ja hieman hakee samaa fiilistä, hahmoa ei voi olla tunnistamatta. Jo naama yksin riittää.


First I tried to be cool, but then I was like "F#ck it. Lets duckface it!"
 
Naamasta puheen ollen. Koetin tuossa sunnuntaina hieman mitä haluan naamaltani. Olin hieman "haluanko enemmän realistisen suttaista, vai todella siistiä jälkeä?" (Ei mitään Ledgeriä vastaan, mutta löydän esim. TAS Jokerin paljon tyylikkäämpänä. Saa tämän tytön aina sydämen pomppimaan herran naurun tahtiin.) Joten tein kompromissin. Nyt kun katson kuvia, haluan voimakkaamman ja selkeämmän silmämeikin, mutta pidän tummemmista silmäalusista.  Huulet ovat ok, joskin hymyviivat saavat olla hieman ohuemmat. Tämän lisäksi, käytä oikeaa huulipunaa! Minulla oli tähän hätään ainoastaan kasvomaalia, joten sillä sotkin huulet ja lisäsin voimakkuutta tekoverellä. Se kyllä kuluu tosi nopeasti pois ofc.

Pitääpä hankkia peruukki. Sen lisäksi liila kauluspaita ja minun puku onkin jo melkein valmis :) Minua houkutti tehdä myös simppeli kokomustat, tiukat housut ja paita, sillä tällaisissakin Jokeri on nähty (pakkopaita voisi olla myös hieno!), mutta se vähän tuntuu laiskalta. Joten ehkä menen tällä "nuori nais!Jokeri siviilissä" meiningillä. Mutta! Joku päivä teen sen koko puvun.2 kommenttia:

 1. aaaahh siitä tulee hieno! tekee itsekin mieli maskeerata, mutta jos dalekin teen niin siihen ei ehkä oikein mitkään meikit sovi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai nyt jonkin pienen maskeerauksen voi tehdä! : o

   ja sain kuningasidean Rokan Robin asuun. Teen sille sorkkarauta propin.

   Poista