lauantai 15. syyskuuta 2012

Conivuosi 2012 takana, mites 2013?2012 conivuosi on nyt Traconin jälkeen ohi ja pientä päivitystä siihen. Tänä vuonna sain taas kunnon kipinän cosplayhin, sillä pari viime vuotta on ollut hieman hiljaisempaa. En tänä vuonna saanut kuin kaksi asua valmiiksi, mutta Loki on jo 50% valmis, joten olen melko tyytyväinen tulokseen. Valtiel ja Raistlin onnistuivat omasta mielestäni varsin mukavasti ja minulla oli todella hauskaa esiintyä hahmoina. Yllättävästi Raistlin tunnistettiin helpommin kuin Valtiel, vaikka olin olettanut asian olevan toisin päin (hassua :D). Oli todella mukavaa nähdä ihmisten hymyilevän, kun he tunnistivat hahmot ja ehdin jopa pari sanaa vaihtaa joidenkin mukavien ihmisten kanssa. Juttelen aina mielelläni, älkää antako alkukankeuden hämätä.

Mutta...en nyt anna Traconista sen enempää raporttia, muuta kuin "Onnistunut con, tunnelma oli mukava vaikka la oli sateinen. Cosplayn taso oli hyvä ja ilahdutti monesti. Muumipaneeli oli hauska." Kuvia ei nyt ole antaa, mutta voitte käydä tiirailemmassa Girl's Not Grey (hahaa, mainosta!) kautta. Punainen kaapu = that's me. I stole paladin's "spellbook"...and lost my staff to Dalamar...

Ja sitten 2013 suunnitelmat

Vai sanoisinko alustavat suunnitelmat, sillä kaikkia ei todellakaan olla lyöty vielä lukkoon. Tällä hetkellä keskityn:Rogue (Marvel)
 
Frostbite - päivää ei olla vielä sovittu
osana X-men ryhmäcosplayta.

luonnostelin suunnitelman

femme!Skeletor (He-man)
 
Frostbite - toisena päivänä :'D
He-man alkuperäinen piirrossarja täyttää ensi vuonna 30 v! Ei, en ole sarjan fani, mutta Skeletor on huippu. Siksi puku! : D
 
 
tämän lisäksi on suunnitteilla tehdä:
 
Lady Loki (loppuun viimeistely)
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Kyllä kyllä ja tuhannesti kyllä Marvelin Roguelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihanaa, kun joku tykkää ideasta! Saa aina enemmän motivaatiota tehdä asun : D

   Kai olet eksymässä Frostbiteen? Meillä on tosiaan jonkin kokoinen X-men ryhmis tulossa sinne~

   Poista
 2. yay meidän X-men ryhmästä tulee mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan Team Über-Awesome-Spectacular-Awesomeagain! :'DD

   Poista
 3. Sun cossit on kyllä onnistunut musta hyvin tänä vuonna : ))
  Ja alustavia suunnitelmia on aina mielenkiintoista lukea ja kiva kun on paljon ryhmäcosplayideoita! Sun ideat ei myöskään ole massasarjoista mitä kaikki cossaa vaan on kiva nähdä vähän erilaisiakin hienoja toteutuksia!
  -~dessu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, dessu~

   Pitää nostattaa vieraampiakin juttuja! Muutkin voi innostua! Nykyään on ihanaa nähdä, että cosplay on monipuolistunut Suomessa. Ihmiset keksii ja rohkenee tehdä pukuja monenlaisesta sarjasta/pelistä/kirjasta.

   Poista