perjantai 15. helmikuuta 2013

Projektina: Scarecrow (vaihe 1)

Ns. yllätyscossini, joskin kaikki kaverini jo tietävät, on Scarecrow Batmanista ~Taisin nyt niin pahasti hullaantua likaisiin pukuihin Valtielin myötä, että ei mennyt kamalan kauan pongata, mikä puku pitäisi myös tehdä. Pulmana oli lähinnä runsas valikoima siitä mitä Scarecrow tarjoaa. Haluanko tehdä perinteisen? Pelistä? Elokuvasta?

Joten siirryin taas kerran tähän tulokseen: ota jokaisesta osia ja tee mieleisesi kokonaisuus. Koska minä rakastan piirrettyjä, minä halusin ottaa puvun pohjaksi 90-luvun Batman the Animated Seriesissä esiintyneen Scarecrowin asun, tarkemmin sanottuna sen keskimmäisen (Scarecrowilla on kolme asua sarjan aikana). Haluan työstää asua kuitenkin enemmän klassiseen sarjisversiota kohti ja jotakin realistista otetta pistää mukaan. Arkham Asylumin Scarecrow irtohihat miellyttävät minua, joten saapa nähdä otanko nekin mukaan omaan versiooni. Puvusta tulee sekasikiö, mutta toivon mukaan väki pitää siitä : )

Puvun pohjana toimii tämä versio


Olen jo onnistunut jo jonkin verran työstämään asua ompelemalla paidan ja jonkin verran tuhomaan/värjäämään sitä suttaiseksi. Laitan toisessa postauksessa enemmän siitä, sillä kuvat ovat muualla o__o

Mihin pistän pukuni? Se on vielä melkoisen penkin alla, koska ollaan kaveriporukalla saatu huono idea lähteä jenkkeihin, todennäköisesti cossit mukana. Mikäli tämä suunnitelma toteutuu (aka tienaanko tarpeeksi rahaa), en kai aio osallistua Suomen coneihin tänävuonna. Tulen kaiketi pitämään sen verran kuitenkin, että Suomessakin pyörin tässä asussa : P
Minun pitää nyt riiata kaveriani tekemään Riddler asu. Siinä sitten näkisitte Jonathan Crane roikkumassa koko ajan Eddien jaloissa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti