sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kouluprojektia

Onpa niin, että osallistuin viime syksyni koulun näytelmäkurssille, en näyttelemään mutta puvustuspuolelle. Alkukuukaudet lähinnä istuttiin ja pulistiin suunnitelmien muodossa, mutta tammikuun puolella alkoi kunnon työ.

Mitä olen mieltä tähän menneessä? Pidän kurssista, meillä on näytelmänä Aladdin ja siinä on jonkin verran mielenkiintoisia pukuja. Koska olen luonteeltani enemmän sovittelija, en usein huuda kilpaa miltä tietyn asun pitää näyttää, joten jotkut asuista saa minut rypistämään kulmia, lähinnä ne näyttävät minun makuun halvalta ja hieman puolivillaisilta, mutta ymmärrän ettei budjetti salli 100< pukuja niinkuin itse haaskaan omiin pukuihini. Siltikin olisin toivonut tiettyjen ehdotuksieni menevän läpi, sillä niillä olisi tullut hintaa ehkä 5-15 e enemmän kuin toteutulla vaihtoehdolla, joskus laskin että minun suunnitelmasta olisi tullut halvempikin, jos työtunteja olisi kertynyt hieman enemmän. Mutta! Työtuntejahan minä kerään, jotta saan opintopisteitä! : O

Joka tapauksessa, voisin laittaa asuista kuvia sopivan hetken tullen. Tänään tein loppuun korpin päähineen, joka on yksinkertaisuudessaan minun suosikki. Tässä osassa minulla oli aivan vapaat kädet, joten jännittää hieman mitä ryhmän vetääjä/ohjaaja sanoo tuloksesta. Minun täytyy tällä viikolla työstää apinan asu ja sellaisen "korupuun" alaosa. Olen liimannut tähän korupuuhun luultavammin 400 karkkipaperia. Miettikääs sitä.

Myöntäkää, minul on ihanin emännänjakkara ihana. Keltainen!!! (isä teki sen minul :3333)


1 kommentti:

  1. http://masquecosplay.blogspot.fi/2013/04/tuplasti-haastettu.html
    Sinut on haastettu!

    VastaaPoista