maanantai 9. huhtikuuta 2012

Projektina: Valtiel (vaihe 3)

MASKI

Ahah~
Olen niin tyytyväinen että myös samaan aikaan "meh".
Tuli maski nyt viimeistelyä vaille valmiiksi. Pidän lopputuloksesta, sillä se on melko näyttävä ja sen näköinenkin, ettei sitä ole ihan vasemman käden pikkurillillä väännetty. Toisaalta minua hiukan rassaa se seikka että luovuin realistisuudesta ja nyt saan muuttaa maskeeraustani jonkin verran, ellen sitten vielä säädä ja muokkaa maskia hillitymmäksi.

Tein siis kasvo-osat valmiiksi vetämällä muovipussin päähän ja puolivalmiin maskin siihen pääl. Kipsisidettä naamaan lätkiessäni olin eniten huolissani siitä, että saisin henkeä...mutta työ sujui hyvin ja ilokseni kipsi kuivui nopeasti ja saatoin nostaa, pienen tappelun jälkeen, maskin pois päästäni. Nyt oli luotu kasvojen muoto istuvuuden kannalta ja sitten sain keskittyä tekemään itse ulkomuotoa ruman rangan päälle.

  
Kun olin saanut päämuodon, eli muodottomuuden, tehtyä aloin lisäämään paloja luodakseni syvät uurteet, arvet...halkeamat.... Siinä meni pitkä tovi, mutta tappelun jälkeen oli tyytyväinen niin päälaen ja leuan uurteisiin, että saatoin heittää lateksit päälle. Tein myös hiukan parannuksia mm. takaraivon muotoilu ja leukaperät pidemmiksi.


Sitten olikin edessä jo suosikkiosuus. Maalaaminen! : D
Okei, odotin sitä myös kauhulla ja ihan syystäkin. Lateksin päälle maalataan akryyllillä ja alun otsan rypistelyn jälkeen työ alkoi sujua. Ei kai siitä voi oikein mitään muuta sanoa, että tein kai liian keltaisen, mutta toisaalta Valtielin on arveltu olevan eräissä teksteissä "Yellow Head" siinä missä Pyramid Head on "Red Head". Taidan kuitenkin puuteroida maskia vaaleammaksi ja maalata keltaisimmat kohdat enemmän ihonsävyiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti